URGENT

L’Ajuntament de Palafolls emet diferents recomanacions davant de la propagació del coronavirus

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts, el consistori palafollenc ha emès un comunicat per donar resposta a les diverses consultes de persones que, darrerament, s’han adreçat a l’Ajuntament amb motiu dels casos de coronavirus CoVid-19.

L’Ajuntament de Palafolls ha informat que està seguint de forma permanent i actualitzada tota la informació oficial que publica el Departament de Salut i el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya del Departament d’Interior de la Generalitat, així com es troba en comunicació constant amb la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Pel fa a les recomanacions de cara a la ciutadania, el consistori ha demanat que les persones que tinguin febre o símptomes respiratoris i que hagin viatjat a zones de risc pel virus –com poden ser el nord d’Itàlia, Xina, Japó, Corea del Sud, Iran i Singapur- s’abstinguin de participar en esdeveniments amb aglomeracions de gent.

A la vegada, l’Ajuntament ha aprofitat per recordar les recomanacions que fa el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per evitar el contagi. En aquest sentit, es recomana rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó o bé amb solucions alcohòliques; evitar el contacte estret amb persones que mostrin signes d’afecció respiratòria, com ara tos o esternuts; mantenir una distància de dos metres aproximadament amb les persones amb símptomes d’infecció respiratòria aguda; tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb l’interior del colze en el moment de tossir o estornudar, i evitar compartir menjar o estris sense netejar-los degudament.

L’Ajuntament ha dit que es mantindrà a la població degudament informada des dels diversos canals de què disposa.

A la vegada, des del club esportiu Safir Team, organitzador de la cursa Trail Senyor del Castell, prevista per aquest diumenge, s’ha informat que es continua seguint la informació emesa des dels organismes oficials, i se suma a la crida que ha fet el consistori palafollenc sobre les mesures preventives per fer front a la propagació del virus. El Safir Team ha avisat que, si al llarg de la setmana es produeix algun canvi que afecti a la celebració de l’esdeveniment, es farà saber de forma immediata.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics