URGENT

Se suspenen diverses activitats culturals i esportives dels propers dies a Palafolls

Compartiu aquesta història

Les mesures per fer front a la propagació del coronavirus han obligat a modificar l’agenda d’activitats del nostre municipi, igualment com a la major part del territori.

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat la suspensió del taller que s’havia de dur a terme a la Biblioteca Enric Miralles aquest proper dissabte, així com la cursa Trail Senyor del Castell, prevista per l’endemà diumenge. El mateix dia també s’havia de celebrar el petit teatre, que finalment queda suspès.

Paral·lelament a aquestes activitats, els partits esportius de futbol i bàsquet de la propera jornada també es veuen afectats, seguint les recomanacions que han fet les autoritats.

Les competicions de futbol i futbol sala que se celebrin en equipaments municipals queden suspeses durant les dues properes setmanes, tal i com ha informat aquesta mateixa tarda la Federació Catalana de Futbol. La mateixa federació ha anunciat també la suspensió de totes les activitats esportives i formatives que organitza.

Pel que fa al bàsquet, els partits en què hi juguin majors d’edat es realitzaran a porta tancada, mentre que en els enfrontaments que es disputin entre menors d’edat només hi podran accedir els familiars. Tot plegat, recorda el consistori, es manté pendent de noves actualitzacions de les autoritats sanitàries.

Aquest matí, durant la reunió del comitè tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya, s’ha decidit suspendre els actes esportius, culturals, de lleure o religiosos, entre altres, de més de 1.000 persones en espais oberts o tancats. D’altra banda, a les activitats amb menys de 1.000 persones en espais oberts o tancats només es podrà ocupar una tercera part de l’aforament, i la gent assistent haurà d’estar distribuïda mantenint la distància de seguretat.

El temor a la propagació del coronavirus s’ha deixat veure també a les lleixes dels supermercats, que han vist com s’esgotaven ràpidament productes com pasta, arròs, carn o paper higiènic, entre altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics