S’ajorna la Trail Senyor del Castell, prevista per aquest diumenge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En aplicació de les mesures del Pla d’actuació PROCICAT, l’Ajuntament de Palafolls i el Safir Team han acordat ajornar la cursa de muntanya Trail Senyor del Castell, que s’havia de celebrar el proper 15 de març.

El consistori ha informat que la reserva de la plaça es mantindrà per la futura celebració de la cursa, i que no es retornarà l’import de la inscripció. En aquest sentit, l’organtzació assegura que intentarà facilitat el canvi de dorsal en cas que algun inscrit no pogués assistir a la cursa el dia que s’acabi celebrant.

Des de l’Ajuntament de Palafolls s’ha recordat que la decisió s’emmarca en el pla d’actuació PROCICAT, que preveu diferents mesures que entraran en vigor a partir de demà dijous.

Tant l’Ajuntament com l’organització de la cursa han dit que lamenten haver de prendre aquestes mesures. El consistori assegura ser “plenament conscient” de tot l’esforç que hi ha darrera la organització d’un esdeveniment com la Trail Senyor del Castell, així com la il·lusió de tots els participants que hi prenen part.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics