URGENT

La Fundació Molí d’en Puigvert posa en marxa una nova botiga Fora de Sèrie a Palafolls

Compartiu aquesta història

La fundació ha traslladat l’establiment que fins ara estava situat a la plaça Feixetes dels León, i l’ha ubicat al carrer Ramon Turró.

La decisió de fer aquest trasllat, segons ha explicat el gerent de la Fundació Privada el Molí d’en Puigvert, Miquel Àngel Ruiz, és situar la botiga en un lloc més cèntric, accessible i visible pels clients.

A la nova botiga de Fora de Sèrie es mantindrà l’oferta de productes que fins ara s’hi oferien, com la de roba de temporada, les col·leccions, la bitjuteria o les caixes de Cosir i Estrenar, també s’ha inclòs més varietat de marques i de roba fora de temporada.

La botiga, que ahir ja va obrir al públic, amplia la plantilla de treballadors, la majoria dels quals persones amb trastorns de salut mental i que es troben en procés d’inserció.

Davant de les afectacions pel coronavirus, totes les botigues del Fora de Sèrie de Palafolls –Massimo Dutti, Bershka, Oysho, Yerse, Condor i la mateixa Fora de Sèrie- romandran tancades des d’avui i fins a nou avís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics