L’Ajuntament restringeix l’accés a les dependències municipals i demana que les gestions siguin telemàtiques

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al vespre, l’Ajuntament de Palafolls anunciava a través d’un comunicat les mesures que s’han decidit emprendre per contenir la propagació del coronavirus al territori.

A les mesures de tancament dels diversos centres educatius, socials i esportius del municipi, el consistori ha anunciat també la restricció d’accés als serveis que ofereixen els equipaments municipals i la suspensió d’alguns d’aquests serveis.

Tal i com ha anunciat l’Ajuntament, des d’avui divendres ha quedat limitat l’accés a les dependències de la Policia Local, a la qual només es podrà requerir via telefònica.

També l’Oficina d’Atenció Ciutadana ha establert limitacions d’atenció al públic. En aquest sentit, s’ha demanat que les instàncies es presentin, prioritàriament, mitjançant registre d’entrada telemàtic a través del web municipal, i s’ha informat que les consultes s’atendran via telefònica o per correu electrònic. En aquest sentit, s’ha informat que en cas que sigui necessària l’atenció presencial, aquesta es farà només de 9 del matí a dos quarts d’11 i d’1 a 2 del migdia, sempre havent concertat cita prèviament.

Pel que fa a Serveis Socials, l’àrea també ha limitat l’accés a les dependències i només s’atendran aquelles visites d’urgència amb cita prèvia.

L’accés a l’edifici de l’Ajuntament també ha quedat restringit, i s’ha establert que les visites i consultes amb les regidories i resta d’àrees municipals es facin també telefònicament, quedant ajornades les que no tinguin caràcter d’urgència.

D’altra banda, la Línia L5 del bus interurbà ha quedat suspesa fins que no es reprengui l’activitat escolar, així com s’han suspès serveis com els que dona la Protectora d’Animals de Palafolls.

El consistori palafollenc ha demanat també fer pedagogia i intensificar les actuacions de prevenció relacionades amb la neteja i la higiene, la manipulació d’aliments i el contacte amb la gent en espais com el mercat setmanal.

També s’ha anunciat un increment del servei de neteja als parcs i jardins municipals i als diversos equipaments.

L’Ajuntament de Palafolls ha volgut transmetre a la ciutadania un missatge de “tranquil·litat”, recordant la importància de seguir les informacions relatives al coronavirus només des dels canals oficials de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics