Es garanteix l’abastiment de menjar i es continua demanant responsabilitat i evitar els desplaçaments

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les mesures per fer front al coronavirus demanen, entre altres, que la gent es quedi a casa per evitar els contagis entre la població.

Aquesta tarda l’Ajuntament de Palafolls ha decretat el tancament de places, parcs i jardins per evitar les aglomeracions de persones que, sense fer cas a les indicacions, s’agrupaven en aquests espais.

Tot i així, durant el programa especial d’aquesta tarda a RP sobre l’afectació del coronavirus, el cap de servei de medicina de l’Hospital Sant Jaume de Calella, Albert De Luis, felicitava a la població per la resposta a la crida de quedar-se a casa. A la vegada, demanava continuar així i evitar el contacte social.

Davant les mesures de tancament d’espais establertes pel Govern, els d’alimentació i productes de neteja i higiene són els que es mantenen oberts, i durant les darreres hores han registrat un increment considerable de les seves vendes.

Des del supermercat Spar de Palafolls, una de les seves responsables, la Conchi, assegurava aquesta tarda que havien triplicat les vendes i que no donaven l’abast per a l’hora de reposar els productes, ja que la gent ja se’ls enduia, situació davant la qual es mostrava sorpresa. Malgrat tot, assegurava que l’abastiment de productes estava garantit.

També des d’àmbits distribuïdors com la Cooperativa Conca de la Tordera s’explicava que s’ha duplicat la quantitat de productes agraris que s’estan venent als supermercats, i asseguraven que no hi havia cap problema d’abastiment.

Un dels sectors en què hi ha preocupació és el de la restauració, que ha hagut d’abaixar la persiana i es mantindrà així durant 15 dies.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics