URGENT

La Confraria de Sant Lluís i Santa Maria de Palafolls ajorna la processó de Setmana Santa pel coronavirus

Compartiu aquesta història

L’entitat va anunciar ahir diumenge a través de les seves xarxes socials que ajornava la processó prevista pel proper 9 d’abril, Dijous Sant.

Al comunicat, la confraria diu que desconvoca la processó “com a mesura de precaució, després de les recomanacions sanitàries, civils i de l’Arquebisbat de Barcelona”. A la processó, l’entitat palafollenca preveia l’assistència, un any més, de la Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios de Barcelona.

La decisió de suspendre la processó, explica la confraria, es va prendre la tarda de dijous després d’una reunió extraordinària de la junta directiva, afegint que el motiu de la suspensió és el coronavirus.

a la vegada, la Confraria de Palafolls ha avançat que estudia la possibilitat de realitzar una “processó extraordinària”, que “en el seu dia es comunicarà”.

Óscar Bermán, hermano mayor de la confraria i sotasignant del comunicat, acaba el text encomanant a la protecció de la Verge dels Dolors i del Santíssim Crist de la Bona Mort.

Durant els darrers dies, el mateix Bermán i l’Ajuntament de Palafolls havien mantingut reunions per consensuar el desenvolupament de la processó, amb la intenció del consistori d’evitar la presència dels exlegionaris.

Serà la primera vegada des de l’any 2015 que la processó amb els exlegionaris no se celebra –almenys de moment- a al barri de Sant Lluís de Palafolls, on s’ha estat celebrant cada Setmana Santa des del 2014.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics