La Policia Local controla la mobilitat i multa els vehicles que incompleixen l’estat d’alarma

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una de les restriccions marcades a partir d’aquest matí de dilluns és la de la mobilitat, que es limita a determinades activitats. Així els ciutadans només poden sortir, amb vehicle, de casa per adquisició d’aliments, productes farmacèutics de primera necessitat, entitats financeres i assegurances, desplaçament al lloc de treball, retorn a residència habitual, atenció i cura a menors d’edat, gent gran i altres persones especialment vulnerables. Qualsevol altra activitat anàloga es farà individualment excepte l’acompanyament a persones amb discapacitat o altra causa justificada.

Durant aquest matí la Policia Local de Palafolls, que des de dissabte està sota les ordres directes del Ministeri de l’Interior, ha muntat dispositius de control dels vehicles. Patrulles de la policia s’han situat als semàfors d’entrada al poble i han aturat aquells vehicles amb més d’un usuari per sancionar els conductors per desobeir la normativa excepcional. Miguel Angel Marin és el cap de ls Policia Local.

El cos local també ha continuat amb les inspeccions per fer complir els altres requeriments com el tancament de locals comercials que no siguin essencials. El cap de la Policia explica que, tot i que fa dies que el confinament és operatiu arreu, encara s’ha hagut de cridar l’atenció a algun grup de persones que es divertien al carrer.

L’estat d’alarma permet obrir els comerços  d’alimentació, begudes, farmàcies, metges, òptiques i productes ortopèdics, productes higiènics, premsa i papereria, benzineres, tabacs, equips tecnològics i de telecomunicacions, aliments d’animals de companyia, comerç per internet, telefònic o les oficines de correus.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics