S’anul·la la Festa Major Petita de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat que se suspenen els actes de la Festa Major Petita, que s’havia de celebrar, com és habitual, durant la propera Setmana Santa, d’aquí a menys d’un mes.

Les afectacions de les mesures que s’han pres per fer front al coronavirus han obligat a prendre aquesta decisió per part del consistori palafollenc.

La Festa Major estava protagonitzada, principalment, pel Festival Singulars, el cartell del qual justament s’havia de presentar aquest dilluns i que s’havia de dur a terme entre el 10 i el 12 d’abril.

Des de l’organització del festival han acordat, conjuntament amb el consistori palafollenc, que no se celebri cap esdeveniment cultural en les pròximes setmanes, incloent el Singulars, per vetllar per la salut d’artistes, treballadors, públic i de la ciutadania en general.

Quim Albert és membre de Bang Cultura, entitat organitzadora del festival.

De moment no hi ha nova data pel Festival Singulars ni per la resta d’actes previstos per la Festa Major Petita, com el correfoc, els versots o les activitats pensades per la gent gran. La regidora de cultura de l’Ajuntament de Palafolls, Susanna Pla, explica que, en cas que la situació millorés, es plantejarien celebrar algun esdeveniment, però no en el sentit que s’havia estat preparant fins ara.

Les afectacions en l’àmbit cultural de Palafolls arran del coronavirus ja van començar fa uns dies, amb la suspensió de l’activitat al Teatre de Palafolls o al MiD.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics