Palafolls habilita un telèfon per ajudar les persones més vulnerables

As incredible as it feels in the hands, I'm eager to get a case for it.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A l’igual que han fet altres consistoris, l’Ajuntament de Palafolls ha habilitat un telèfon que permet ajudar a persones amb risc de vulnerabilitat que, per culpa del confinament, puguin tenir problemes per anar a la compra, fer encàrrecs o fer gestions diverses.

El telèfon és el 673 28 31 30. Si qualsevol persona coneix algun veí que pugui tenir algun problema o que pugui necessita suport, cal comunicar-ho en aquest telèfon per activar tots els protocols de suport i permetre una atenció acurada.Ho explica Miquel Roura, des del Casal de Can Batlle.

Una atenció i suport que desenvoluparan els joves i adults apuntats a la borsa que es va organitzar ja a finals de la passada setmana i coordinada per l’Àrea de Joventut de Palafolls

La intenció del consistori és que entre tot es pugui estar alerta de les necessitats de les persones més grans del nostre poble per tal que aquest confinament necessari no afecti el benestar d’aquesta població de risc.

El consistori remarca la necessitat de fer xarxa i entre tots ajudar a atendre les persones més vulnerables per culpa del coronavirus. 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics