Sorgeixen diverses iniciatives a les xarxes socials per afrontar el confinament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’obligació de quedar-se dins de casa confinats per fer front al coronavirus ha fet aflorar la imaginació de les persones que, davant de la impossibilitat de sortir dels domicilis, se les empesquen per fer passar millor aquest període d’excepcionalitat.

Palafolls no n’és una excepció, i alguns veïns han engegat iniciatives via xarxes socials per compartir els seus coneixements o, també, els seus oficis. És el cas de Diego Pérez, instructor de zumba i pilates, es va posar en contacte amb un perfil d’Instagram que promou la dansa, i amb els quals des d’avui començarà a oferir activitats per no quedar-se quiet a casa, malgrat el confinament. Ho explicava ahir en declaracions a aquesta emissora.

Pérez, a través del seu canal d’Instagram Lateral Fit (@lateral.fit) i del canal de YouTube (LateralFit), ofereix a les 5 d’aquesta tarda una classe zumba, i demà dimecres es repetirà amb una sessió de pilates, a partir de les 10 del matí.

La de Diego Pérez, però, no és l’única iniciativa que s’ha posat en marxa per fer més fàcil el confinament. Des del Club Muay Thai Palafolls s’oferirà també aquesta tarda una classe en directe de la seva disciplina (@clubmuaythaiayutthaya), mentre que per part del Safir Team s’ha penjat aquest matí un vídeo amb exercicis físics per fer a casa durant el confinament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics