Diversos hotels de l’Alt Maresme abaixen la persiana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’afectació del coronavirus ha obligat a prendre aquesta decisió per part de diferents establiments hotelers de la nostra zona.

A Calella, municipi amb una notable presència del sector hoteler, els responsables dels establiments han decidit abaixar la persiana tot i no estar obligats a fer-ho pel Reial Decret de l’Estat.

Segons informa Ràdio Calella TV, a partir d’aquest dimarts tots els hotels del municipi estan tancats, tot i que la majoria ja ho estaven ahir dilluns. Els últims a tancar estan ultimant la sortida dels últims clients que tenien.

Tot plegat, segons ha explicat la presidenta de l’Associació Turística de Calella, Sònia Hernández, a la mateixa emissora calellenca, tots els empresaris turística de la ciutat van estar d’acord amb el tancament ja divendres passat, abans de decretar-se l’Estat d’Alarma.

Des del sector hoteler de Calella asseguren que creix la preocupació davant del coronavirus, i que les seves afectacions, difícils de preveure, passaran també factura a les economies domèstiques dels treballadors que havien de començar la temporada de Setmana Santa.

D’altra banda, segons han informat fonts del govern de Malgrat de Mar a Ràdio Palafolls, el sector turístic d’aquest altre municipi veí també hauria decidit abaixar la persiana. En aquest cas, també, no només per part dels hotels sinó també els càmpings, que han decidit tancar davant les afectacions del coronavirus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics