URGENT

Empreses i comerços fan donació de material sanitari a l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

L’estoc de mascaretes i guants quirúrgics és molt reduït i farmàcies o supermercats fa molt temps que no en disposen per poder subministrar.

Aquesta escassetat fa que molts professionals no disposin d’aquest material tant necessari per protegir-se del coronavirus.

Diferents empreses locals i comerços han fet donacions d’aquest tipus de material a l’Ajuntament que el gestiona per aquells professionals que ho necessiten o pels voluntaris que avui han començat a treballar per donar suport a persones necessitades del municipi.

En concret el basar xinès del nostre municipi ha fet una donació important de més de 500 guants de làtex i nombroses mascaretes de seguretat. També han donat pots de plàstic que serviran per posar-hi geli hidroalcohòlic com a mesura de seguretat pels voluntaris que ajuden aquests dies a la gent gran.

D’altra banda l’empresa Bioibérica ha fet una donació de guants al consistori  així com l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha cedit mascaretes a l’Ajuntament de Palafolls.

Hi ha altres empreses locals que ja expressat la seva voluntat d’ajudar en la lluita contra el coronavirus.

El consistori demana a qualsevol empresa que tingui aquest tipus de material en cedeixi part a l’Ajuntament. Es poden posar en contacte amb l’Ajuntament de Palafolls al telèfon 93 762 00 43.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics