L’Ajuntament elabora un llistat de les persones en situació de vulnerabilitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Arran de l’expansió del coronavirus, les persones grans, dependents o en situació de vulnerabilitat són les que queden més desemparades davant de la lluita contra el CoVid-19 i a les quals cal donar una atenció més acurada.

Des de la setmana passada, l’Ajuntament de Palafolls treballa en l’elaboració d’una llista de persones que necessiten especial atenció, i ho fa a partir de dues relacions; d’una banda, una obtinguda des del padró municipal i, de l’altra, una que inclou els usuaris de serveis socials.

A partir d’aquí, el consistori està confeccionant una llista conjunta per donar resposta a les necessitats que tinguin els veïns i veïnes de Palafolls que puguin estar en situació de més vulnerabilitat.

Susanna Pla, 1a tinent d’Alcalde, ha explicat a RP que el que s’està fent és trucar a cadascuna dels veïns i veïnes incloses en aquest llistat, que inclou prop de 400 persones, per tal de conèixer el seu estat i les seves possibles demandes.

La llista, ara per ara, servirà per fer front a la propagació del coronavirus entre la població palafollenca, però el consistori assegura que servirà també de cara a afrontar eventuals situacions d’onades de calor o nevades. Alhora, l’Ajuntament vol que sigui un llistat viu i actualitzat.

Pla explica que l’Ajuntament ja feia temps que tenia la intenció de tenir identificades a les persones amb situació de vulnerabilitat, i ha aprofitat també per fer una crida a la ciutadania perquè comuniqui els casos que es puguin detectar de persones amb necessitat.

Les tasques per donar cobertura a les necessitats dels palafollencs i palafollenques en situació més vulnerable s’estan coordinant des de les àrees de Serveis Socials, Joventut i el mateix Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics