Malgrat confirma el seu primer cas de coronavirus en un altre usuari d’Aspronis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Fundació Asponis ha confirmt aquest migdia el segon cas de contagi per coronavirus que afecta a un usuari dels seus serveis a la zona. En aquest cas el contagi s’ha detectat al Servei Ocupacional d’Inserció (SOI) que la fundació té a Malgrat de Mar.

Segons expliquen des d’Apsronis des del passat dia 6 de març, la persona afectada no assisteix al servei per malaltia comuna. Uns dies després va ingressar a l’Hospital de Calella per complicacions. Ahir a la tarda, la família va comunicar a la direcció del servei que ha donat positiu per coronavirus. La persona es troba aïllada a l’hospital calellenc i evoluciona favorablement.

En un vídeo adreçat als seus veïns, l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, confirma aquest primer cas i recorda als ciutadans que la situació que vivim no és cap broma i demana als malgratencs que es facin cas a les autoritats.

Mercader recorda que tothom s’ha de quedar a casa i dóna les gràcies als qui s’enfronten al virus “en primera fila”.

Aquest nou cas d’Aspronis és el primer que es detecta a Malgrat de Mar. Es dona el cas que que el primer cas de la fundació Aspronis va ser el d’una usuaria de la Residència Pinya de Rosa a Palafolls, la primera persona contagiada al nostre municipi.

Aspronis explica en un comunicat que aquesta persona contagiada a Palafolls, hospitalitzada a Can Ruti, evoluciona favorablement. El cas palafollenc va obligar a confinar a 11 usuaris més de la residència, els qui van tenir contacte amb la persona contagiada i manté a 6 professionals  en quarantena als seus domicilis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics