L’Ajuntament decideix posposar el cobrament de diversos serveis municipals

Ajuntament de PLF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Davant de la crisi del coronavirus, el consistori palafollenc ha decidit emprendre diferents mesures per minimitzar les conseqüències econòmiques que tenen les mesures per fer-hi front.

D’una banda, des de l’Ajuntament de Palafolls s’ha decidit posposar el cobrament de rebuts del mes de març corresponents als serveis municipals del Respir, la Llar d’Infants i l’Escola Municipal de Música i Dansa. El cobrament es posposa mentre es perllongui l’estat d’alarma.

D’altra banda, el consistori ha realitzat un pagament urgent de més de 425.000 euros a proveïdors per tal de poder minimitzar l’impacte de la situació en l’àmbit econòmic. L’Ajuntament recorda que la majoria d’aquests proveïdors són autònoms, petites i mitjanes empreses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics