URGENT

Baixada de freqüències del transport públic a Palafolls

Compartiu aquesta història

Arran de les noves instruccions dels governs per ajudar a aturar l’avenç del coronavirus, des d’ahir s’ha rebaixat la freqüència de pas de 3 de les 4 línies de bus regular que operen a Palafolls.

La línia de bus que comunica la nostra vila amb Malgrat ha passat de tenir una 12a viatges diaris en cada sentit a només 4. De Palafolls a Malgrat sortiran a les 9, a ¼ de 2, a 2/4 de 6 i l’últim a ¼ de 8 del vespre. De retorn de Malgrat a Palafolls els serveis seran de 2/4 de 9 del matí, a 2/4 d’1 del migdia i a les 5 i 20 i 7 de la tarda.

La línia continuarà enllaçant amb Sant Genís amb dos viatges direcció a Malgrat i un de retorn.

Les altres línies que es veuen alterades des d’ahir son les que opera Autobusos Sagalés unint el poble amb als hospitals de Calella i Blanes.

Aquesta línia només tindrà un servei d’anada cap a Calella, a les 6.50 del matí i un de tornada, que no arribarà a Blanes i que sortirà de l’hospital calellenc a les 18h.

La tercera línia afectada per les retallades és la que uneix Blanes i l’aeroport del Prat, que passa per Palafolls.

Aquesta línia passarà ara pel nostre poble a les 10 i a quarts de 3 direcció El Prat i de tornada arribant al nostre poble passades les 10 i  a ¼ de 4 de la tarda.

La 4a línia de bus que circula pel nostre municipi és la L5 que ja es va suspendre totalment fa una setmana.

Tot i que hi hagi alguns serveis de transport públic, es recorda que el decret d’estat d’alarma prohibeix la mobilitat sense causa justificada. Per prevenir el contagi del coronavirus cal quedar-se a casa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics