URGENT

Continuen les denúncies per no respectar el confinament

Compartiu aquesta història

Tot i que ja fa una setmana de l’inici de les mesures restrictives aprovades al decret d’estat d’alarma, encara hi ha gent que no és responsable i continua sortint al carrer fent cas omís a la normativa actual vigent per evitar la propagació del coronavirus.

En tota aquesta primera setmana la Policia Local de Palafolls ha interposat 79 sancions per incompliment de l’estat d’alarma. D’aquestes multes 16 corresponen al cap de setmana, la majoria del dissabte.

El cap de la policia local de Palafolls, Miguel Angel Marín, explica que hi ha gent que juga amb la permissivitat d’anar a comprar per intentar saltar-se l’obligatorietat de no sortir de casa.

Afirma que hi ha gent que vol anar a comprar a 15 km de distància i recorda que es permet anar a comprar, però a prop de casa.

La policia assegura que no s’ha detectat casos de persones que hagin aprofitat el cap de setmana per venir a segones residències a Palafolls. En aquest sentit només s’ha multat amb 600€ una persona que volia accedir en una segona residència a la zona de Sant Genís.

El decret d’estat d’alarma permet sortir de casa també per treure la mascota a passejar. Alguns, però, aprofiten aquesta premissa per sortir diferents vegades i fer trajectes llargs per trobar-se amb d’altres persones.

Per això, ahir va entrar en vigor un nou ban d’alcaldia restringint aquesta activitat i la policia assegura que estarà ara especialment atenta al compliment d’aquesta nova normativa.

 

Certificat d’Autoresponsabilitat en la mobilitat

Versió Digital

Versió Imprimible

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics