El Rotary Club Santa Susanna reparteix un miler de guants al geriàtric de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Santa Susanna ha creat recentment la seva secció local del Rotary Club, una organització privada que uneix persones s’arreu del món i que, segons es descriu ella mateixa, té per objectiu donar un servei humanitari, fomentar l’aplicació de les normes d’ètica en el treball i contribuir al desenvolupament de la bona voluntat i pau arreu del món.

Des del club susannenc, i davant la crisi del coronavirus, els seus socis han decidit repartir material sanitari als punts que més es necessita. Segons expliquen des del club, han decidit abastar des de Canet de Mar i fins a Maçanet de la Selva, i ho estan fent amb el suport i coordinació de les autoritats locals.

A Palafolls, el club ha decidit distribuir 1.000 guants sanitaris pel personal del geriàtric del municipi. Aquests guants provenen d’un total de 250 mil unitats que s’han estat repartint en caixes entre els Hospitals de Calella i Blanes; ajuntaments com el de Santa Susanna, Malgrat o Lloret, entre altres; les policies locals de Malgrat i Palafolls; la Creu Roja de l’Alt Maresme i de Blanes; la Fundació Privada Marpí, i les residències per a gent gran entre Lloret i Calella, entre elles la de la nostra vila.

Toni Arco és el president del Rotary Club de Santa Susanna.

Des del Rotary Club de Santa Susanna han volgut agrair a l’empresa Drak Dinamic de Lloret per la donació dels guants, així com als Mossos d’Esquadra i les policies de Lloret, Blanes i Palafolls per permetre i facilitar els desplaçaments dels membres del club durant el repartiment.

Des del Rotary Club Santa Susanna expliquen també han fet una donació de 8.000 guants a Igualada, zona especialment afectada pel coronavirus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics