Els Mossos desarticulen a Tordera un grup que robava en domicilis i a l’interior de vehicles

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cos de Mossos d’Esquadra va detenir el passat dimecres 11 de març tres homes d’entre 19 i 28 anys com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb força a l’interior de domicili i dos a interior de vehicle, així com per pertinença a grup criminal.

Segons ha informat el cos, el grup havia actuat en municipis com Sant Cugat del Vallès, Granollers, Sant Feliu de Guíxols, Arenys de Mar i Malgrat.

La investigació, segons han informat els Mossos, es va iniciar després de detectar un vehicle de lloguer amb 3 ocupants que va aixecar les sospites dels agents del cos.

Segons la policia, els detinguts utilitzaven vehicles de lloguer per cometre els delictes, dificultant d’aquesta manera la tasca dels Mossos.

Després de les indagacions dels investigadors, juntament amb la investigació ja oberta per la Divisió d’Investigació Criminal, es va decidir entrar al pis dels presumptes lladres, que residien en un domicili ocupat de Tordera.

Durant l’escorcoll d’ara fa dues setmanes es van recollir un total de 48 indicis, entre els quals destacaven una gran quantitat de joies i objectes de valor, amagats en diferents estances del domicili, juntament amb les eines que s’havien utilitzat en els robatoris amb força en domicilis i vehicles.

Durant el mateix registre es van detenir als 3 membres del grup criminal, que van ser posats a disposició judicial i pels quals va decretar-se l’ingrés a presó. Els Mossos han informat que la investigació continua oberta i que no es descarten més detencions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics