URGENT

7 ràdios locals de l’Alt Maresme i la Selva Marítima s’uneixen per emetre una cançó conjuntament

Compartiu aquesta història

La setmana passada, arran del confinament, des d’aquesta emissora es va decidir impulsar una iniciativa amb la Policia Local de Palafolls per donar ànims a la ciutadania.

Va ser fent sonar una cançó, a partir de dos quarts de 6 de la tarda, que els veïns van poder escoltar per l’antena Ràdio Palafolls i des dels vehicles de la policia, i que van poder compartir treient les seves emissores als balcons i finestres.

Ara, aquesta iniciativa es tornarà a repetir però ampliant molt més el radi d’acció. Aquest cop, 7 emissores de la nostra zona emetran, a la mateixa hora d’avui dimecres, una cançó. Seran Nova Ràdio Lloret, Ràdio Blanes, Ràdio Tordera, Ràdio Pineda, Ràdio Calella TV, Ràdio Sant Pol i aquesta emissora, Ràdio Palafolls.

La proposta que es fa als veïns i veïnes d’aquests municipis és la mateixa: que tothom tregui als seus balcons o finestres el seu aparell de ràdio, que pugin el volum i que facin ressonar la cançó. El tema, de moment, és una sorpresa, i ha estat consensuat entre les 7 emissores que impulsen la iniciativa. Tot i així, us podem avançar que es tracta d’una cançó popular i animada, i que servirà per animar-nos tots plegats durant aquests dies d’obligat confinament a casa.

L’acció es durà a terme avui dimecres dos quarts de 6 de la tarda, i s’impulsa sota els lemes #JoEmQuedoaCasa i #TotAniràBé.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics