La Policia Local demana que els més menuts de Palafolls facin dibuixos per penjar-los a la comissaria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cos local de seguretat continua impulsant iniciatives durant aquests dies de confinament per fer més amable el dia a dia de la ciutadania, especialment dels més petits de la casa.

Després que els agents del cos oferissin en directe, des dels carrers i a través del seu cotxe patrulla, balls infantils per animar a la canalla, ara la policia palafollenca ha posat en marxa una nova iniciativa que implicarà, directament, els nens i nenes del poble.

Miguel Àngel Marín, cap de la policia Local de Palafolls, demanava ahir en una entrevista al De Cap a Peus Confinament que tots els nens i nenes del municipi que vulguin facin dibuixos sobre els lemes “Queda’t a casa” i “Tot sortirà bé”. Quan la policia passi per sota casa seva els recolliran i els aniran penjant a la comissaria i, d’aquesta manera, quan passi el confinament, tothom podrà veure’ls.

Amb aquesta iniciativa, la Policia Local vol continuar reiterant un missatge d’ànims cap la població, i afirmen que és recíproc, ja que asseguren que el cos també necessita el suport ciutadà.

Marín explica que, davant la situació d’excepcionalitat, a la Policia Local de Palafolls li toca aplicar, d’una banda, les sancions corresponents i vetllar per la seguretat; de l’altra, els toca ser encara més propers a la ciutadania a través de les diverses iniciatives que han posat en marxa.

Davant les demandes de la ciutadania de ser presents a tots els carrers del poble, el cap de la Policia Local de Palafolls assegura que “trauran les forces d’on sigui” per poder seguir animar a la població amb els seus balls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics