URGENT

La Policia Local demana que els més menuts de Palafolls facin dibuixos per penjar-los a la comissaria

Compartiu aquesta història

El cos local de seguretat continua impulsant iniciatives durant aquests dies de confinament per fer més amable el dia a dia de la ciutadania, especialment dels més petits de la casa.

Després que els agents del cos oferissin en directe, des dels carrers i a través del seu cotxe patrulla, balls infantils per animar a la canalla, ara la policia palafollenca ha posat en marxa una nova iniciativa que implicarà, directament, els nens i nenes del poble.

Miguel Àngel Marín, cap de la policia Local de Palafolls, demanava ahir en una entrevista al De Cap a Peus Confinament que tots els nens i nenes del municipi que vulguin facin dibuixos sobre els lemes “Queda’t a casa” i “Tot sortirà bé”. Quan la policia passi per sota casa seva els recolliran i els aniran penjant a la comissaria i, d’aquesta manera, quan passi el confinament, tothom podrà veure’ls.

Amb aquesta iniciativa, la Policia Local vol continuar reiterant un missatge d’ànims cap la població, i afirmen que és recíproc, ja que asseguren que el cos també necessita el suport ciutadà.

Marín explica que, davant la situació d’excepcionalitat, a la Policia Local de Palafolls li toca aplicar, d’una banda, les sancions corresponents i vetllar per la seguretat; de l’altra, els toca ser encara més propers a la ciutadania a través de les diverses iniciatives que han posat en marxa.

Davant les demandes de la ciutadania de ser presents a tots els carrers del poble, el cap de la Policia Local de Palafolls assegura que “trauran les forces d’on sigui” per poder seguir animar a la població amb els seus balls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics