Les farmàcies garanteixen l’abastiment de medicaments a tot arreu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Uns dels establiments que continuen rebent les visites de la ciutadania aquests dies, a banda dels d’alimentació, són les farmàcies, que continuen obrint al públic per poder seguir subministrant medicaments a la població.

Davant l’aplicació de l’estat d’alarma i la incertesa, en alguns moments, de saber quan i com es podrien adquirir els productes de primera necessitat, alguns veïns aprofiten per fer compres més quantioses del que, habitualment, solen fer.

Malgrat tot, i de la mateixa manera que s’ha estat informant des de les botigues i supermercats, a les farmàcies d’arreu no hi ha cap problema per continuar subministrant els medicaments amb normalitat.

Així ho assegura Marc Freixa, de la Farmàcia Lluís Moner de Palafolls, que explica també que les persones que van a l’establiment a buscar els productes que se li acaben ara aprofiten, també, per comprar-ne d’altres per evitar haver de tornar-hi més sovint.

Des de la Farmàcia Lluís Moner agraeixen aquest canvi d’hàbits de la ciutadania, ja que d’aquesta manera s’eviten desplaçaments innecessaris i, conseqüentment, es redueix el risc de contagis.

Freixa explica que el subministrament de mascaretes, de moment, es prioritza pel personal sanitari i pels àmbits en què més es necessiten. Pel que fa a d’altres materials de protecció, com gels hidroalcohòlics, el farmacèutic explica van arribant partides. Un cop s’acaben les existències, però, cal esperar a la següent tongada.

Igualment com en els establiments comercials d’alimentació, a les farmàcies també ha calgut aplicar mesures de prevenció del contagi del coronavirus, tant a nivell d’higiene com de separació d’espais entre els clients i el personal del negoci.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics