URGENT

Les obres de la via pública a Palafolls continuen en marxa

Compartiu aquesta història

Fins que la normalitat va quedar alterada ara fa 15 dies arran de la propagació del coronavirus, a Palafolls hi havia en marxa diversos treballs al carrer.

El decret d’estat d’alarma i les conseqüents restriccions han obligat a readaptar el dia a dia de tots els àmbits, però a Palafolls els projectes urbanístics que hi havia en marxa segueixen endavant.

Jordi Villaret, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palafolls, ha explicat que, fins avui, no s’ha decretat de forma explícita l’aturada de les obres, sempre que no hi hagi risc per les persones que hi treballen. En aquest sentit, explica que des del consistori s’han reunit amb les empreses responsables dels treballs per demanar que es doni continuïtat als treballs i que s’extremin les mesures de seguretat per minimitzar riscos.

Les obres de reforma del carrer Roig i Jalpí, així com les del Camí de la Ginesta, segueixen en marxa, i segons ha explicat Villaret les empreses han manifestat que es poden continuar executant amb normalitat perquè es poden garantir les condicions de seguretat.

Pel que fa a les obres del Sector 27, al polígon de Mas Reixac, el regidor informa que les obres s’han “pràcticament aturat”, per motius dels propis treballs que s’hi estaven fent i perquè el contractista ha decidit aplicar serveis mínims.

L’Ajuntament insisteix en què la seva prioritat es vetllar i garantir la seguretat de les persones que treballen en aquestes obres, i que és una condició posada des del mateix consistori per la seva continuïtat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics