La iniciativa “Treu la ràdio al balcó” s’estén a tot el territori

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant els primers dies de confinament, des de Ràdio Palafolls es va impulsar una iniciativa que convidava a la ciutadania palafollenca a treure la seva emissora de ràdio al balcó o finestra de casa seva a una hora determinada i fer sonar la cançó de forma conjunta amb la resta de veïns i veïnes.

Després d’aquella primera vegada, que va comptar amb la col·laboració de la Policia Local de Palafolls, la iniciativa es va estendre a més emissores locals de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, que van eixamplar la participació ciutadana en aquesta proposta per animar el confinament. Va ser el passat dimecres, a dos quarts de 6 de la tarda, amb l’emissió conjunta d’una cançó que va sonar a la vegada des de Ràdio Blanes, Nova Ràdio Lloret, Ràdio Pineda, Ràdio Tordera, Ràdio Sant Pol, Ràdio Calella TV i Ràdio Palafolls.

Ara, dues setmanes després de la primera emissió, la iniciativa s’ha fet extensiva a les ràdios que formen part de la Xarxa Audiovisual Local. Aquest cop, però, s’ha contactat amb diversos grups i músics catalans per demanar-los la cessió d’alguna de les seves cançons per emetre-la de forma conjunta.

Segons han confirmat des de la mateixa XAL, la primera de les formacions participants serà Oques Grasses, dels quals demà dimecres, també a dos quarts de 6 de la tarda, es farà sonar la seva cançó “Sta guai”. La iniciativa, aquest cop, s’estén a totes les emissores del grup que hi vulguin participar.

La proposta es comparteix també via xarxes socials amb l’etiqueta #TreuLaRàdioalBalcó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics