URGENT

La iniciativa “Treu la ràdio al balcó” s’estén a tot el territori

Compartiu aquesta història

Durant els primers dies de confinament, des de Ràdio Palafolls es va impulsar una iniciativa que convidava a la ciutadania palafollenca a treure la seva emissora de ràdio al balcó o finestra de casa seva a una hora determinada i fer sonar la cançó de forma conjunta amb la resta de veïns i veïnes.

Després d’aquella primera vegada, que va comptar amb la col·laboració de la Policia Local de Palafolls, la iniciativa es va estendre a més emissores locals de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, que van eixamplar la participació ciutadana en aquesta proposta per animar el confinament. Va ser el passat dimecres, a dos quarts de 6 de la tarda, amb l’emissió conjunta d’una cançó que va sonar a la vegada des de Ràdio Blanes, Nova Ràdio Lloret, Ràdio Pineda, Ràdio Tordera, Ràdio Sant Pol, Ràdio Calella TV i Ràdio Palafolls.

Ara, dues setmanes després de la primera emissió, la iniciativa s’ha fet extensiva a les ràdios que formen part de la Xarxa Audiovisual Local. Aquest cop, però, s’ha contactat amb diversos grups i músics catalans per demanar-los la cessió d’alguna de les seves cançons per emetre-la de forma conjunta.

Segons han confirmat des de la mateixa XAL, la primera de les formacions participants serà Oques Grasses, dels quals demà dimecres, també a dos quarts de 6 de la tarda, es farà sonar la seva cançó “Sta guai”. La iniciativa, aquest cop, s’estén a totes les emissores del grup que hi vulguin participar.

La proposta es comparteix també via xarxes socials amb l’etiqueta #TreuLaRàdioalBalcó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics