L’OAC amplia horaris amb l’aplicació del nou decret del govern

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Arran de l’aplicació del nou Reial decret-llei 9/2020, que el Govern espanyol ha posat en marxa aquesta setmana amb l’objectiu de pal·liar, entre altres, els efectes econòmics del coronavirus, l’Ajuntament de Palafolls ha emès en les darreres hores un decret per regular les mesures organitzatives dels empleats municipals i del permís retribuït recuperable.

D’aquesta manera, un dels espais de servei públic que modifiquen la seva rutina a partir d’avui és l’Oficina d’Atenció Ciutadana, que amplia el seu horari d’atenció telefònica. L’OAC atendrà les trucades de dilluns a divendres, de 8 del matí a 3 de la tarda. A la vegada, l’Ajuntament ha informat que, davant l’increment de consultes telefòniques per part dels veïns i per poder atendre les seves necessitats durant tot el dia, s’ha designat dos treballadors, a qui se’ls han reassignat les funcions, i que podran atendre trucades en horari de dilluns a divendres de 3 de la tarda a 8 del vespre.

En el decret fet públic per l’Ajuntament també s’estableix l’aplicació del permís retribuït recuperable a tots els treballadors de la Llar d’Infants municipal i de l’Escola Municipal de Música i Dansa, així com a diversos dels treballadors i treballadores de la Biblioteca, la Brigada d’obres i de lampisteria, bidells de diferents àmbits, Noves tecnologies, personal administratiu de la Policia Local, Serveis Socials, Intervenció, Serveis Tècnics i Joventut.

En altres àmbits municipals, els seus treballadors mantenen les tasques o se’ls reassignen funcions, amb l’objectiu de fomentar el teletreball sempre que sigui possible i que es pugui realitzar d’una manera “mínimament eficient”, així com atendre les noves necessitats que puguin tenir els veïns de Palafolls i que puguin atendre els treballadors i treballadores que, arran de la situació, han vist afectades les seves funcions habituals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics