La Policia Local de Palafolls homenatja al personal del CAP

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest migdia, els agents de la Policia Local de Palafolls s’han aturat davant de les instal·lacions del CAP de salut de Palafolls.

Allà, fora dels seus vehicles, que tenien les sirenes activades, han dedicat un sonor aplaudiment d’homenatge als professionals sanitaris que treballen al dispensari municipal. Aquests han sortit fora del centre i han respost amb un altre aplaudiment cap als efectius del cos local de seguretat.

D’altra banda, la campanya per recollir màscares de snorkel de la població ha aconseguit recaptar prop d’una trentena d’unitats fins avui dimarts. En aquest sentit, se segueix fent una crida a les persones que tinguin aquest tipus de màscara i que vulguin col·laborar perquè facin la seva donació a través de la comissaria de la Policia Local de Palafolls, al Fòrum Palatiolo, o bé contactant amb l’Ajuntament i concertant la recollida al mateix domicili.

Per la seva banda, el cos de seguretat palafollenc continua aquests dies felicitant als més petits del municipi que celebren el seu aniversari en confinament i, a la vegada, recollint els dibuixos que els entreguen els infants de Palafolls i que es pengen a les dependències de la policia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics