URGENT

L’Hospital de Calella rep 150 davantals fets per voluntaris palafollencs

Compartiu aquesta història
Els davantals, a punt per ser portats a l’Hospital de Calella – Foto: RP

L’Ajuntament de Palafolls ha entregat avui a l’Hospital Sant Jaume de Calella un total de 150 davantals confeccionats de forma voluntària per veïns i veïnes de Palafolls.

Es tracta d’unes elements de protecció fets amb plàstic d’hivernacle cedit per pagesos del municipi, i que posteriorment ha estat tallat amb làser per part d’una empresa tèxtil palafollenca, per tal d’obtenir la forma adient.

Amb la primera remesa, ja a punt, aquest migdia el consistori ha anat a l’hospital calellenc per fer l’entrega. N’ha parlat Susanna Pla, 1a Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Palafolls.

El nou prototip de bata pendent de validació – Foto: RP

El ritme de producció de davantals ronda actualment la cinquantena d’unitats al dia, i la intenció és estendre els donatius també a l’Hospital de Blanes i a altres centres sanitaris.

A la vegada, des del consistori s’ha explicat també que ara es treballa en l’elaboració d’un nou tipus de bata protectora, del qual ja s’ha fet un prototip perquè els professionals sanitaris en facin la validació, i que servirà tant pels hospitals com també per centres residencials.

Pla ha explicat també que s’està treballant en xarxa amb entitats d’altres municipis de la comarca, com per exemple Premià, des d’on es va rebre el disseny de les mascaretes i on ara s’ha compartit també el projecte de les bates.

La intenció de l’Ajuntament de Palafolls és sumar esforços en la lluita contra el coronavirus i que tothom s’hi senti implicat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics