Endesa detecta fins a 5 connexions irregulars en una cantonada de Ciutat Jardí

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En els últims dies són molts els veïns que s’han queixat per les contínues interrupcions del subministrament elèctric en una part d’aquesta urbanització. Segons la companyia elèctrica les interrupcions es deuen a un excés de potència elèctrica en aquest sector que provoca que acaben fonent els fusibles de la instal·lació i necessita del treball de la brigada de manteniment de la companyia per reposar el fusible afectat.

Tot i ser un canvi senzill, obliga a desplaçar un equip d’Endesa, pel que la incidència és pot allargar durant hores.

Segons han explicat fonts de la companyia a Ràdio Palafolls, Endesa té detectada una cantonada a Ciutat Jardí amb fins a 5 connexions irregulars a la xarxa. Seria just a la zona que es queda a les fosques gairebé cada nit. Aquestes fonts apunten que aquest seria el motiu de l’apagada, ja que la xarxa està dimensionada pels contractes energètics establerts i la demanda fraudulenta fa fondre les instal·lacions.

Cal tenir en compte  que tota la població està confinada i que aquesta setmana han baixat les temperatures, cosa que ha fet augmentar la demanda d’electricitat de les llars.

Endesa explica que aquestes connexions irregulars no només representen un frau elèctric, penat per la llei, sinó que també són un seriós risc per a la seguretat de la zona, ja que les instal·lacions no estan verificades i poden provocar incendis o danys elèctrics.

L’Ajuntament de Palafolls fa dies que treballa amb la companyia per poder solucionar els talls en el subministrament a Ciutat Jardí i per detectar l’arrel del problema, ja sigui per avaries o per possibles infraccions elèctriques.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics