L’Ajuntament amplia l’acció de la campanya #NingúSolAPalafolls a menors de 65 anys

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc encetava aquesta setmana aquesta iniciativa, amb la voluntat d’evitar al màxim les situacions de vulnerabilitat que poden patir els veïns i veïnes del municipi, especialment d’aquelles persones que viuen soles.

Justament aquesta setmana coneixíem les dues primeres morts per coronavirus a Palafolls. Es tractava de dues persones més joves de 65 anys i sense patologies prèvies. Aquest fet ha motivat a l’Ajuntament de Palafolls per prendre una nova mesura dins de la campanya per prevenir la vulnerabilitat social. D’aquesta manera, el consistori ha decidit ampliar el radi d’acció de la iniciativa i vol també controlar les situacions de persones més joves de 65 anys, per tant fora del considerat com a grup de risc.

Sònia González, regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Palafolls, explica que un cop s’hagi pogut controlar el sector de població d’edat més avançada, s’anirà trucant també a les persones de menys edat que puguin trobar-se en situació de vulnerabilitat.

L’Ajuntament compta amb dues persones que s’encarreguen de realitzar les trucades als habitants més vulnerables, normalment a la tarda, i fins ara ja s’ha contactat amb més d’un centenar de veïns i veïnes de forma regular.

González explica que les persones ateses expressen necessitats molt diverses. Moltes d’elles simplement necessiten poder conversar amb algú i explicar-los la seva situació, mentre que d’altres aprofiten la trucada per demanar l’assistència del voluntariat.

L’Ajuntament continua demanant que, en cas que algú detecti qualsevol incidència en alguna persona, s’alerti a les autoritats per poder actuar si fos necessari. El consistori recorda també que ha posat a disposició el telèfon 673 28 31 30 per atendre els veïns i veïnes de Palafolls que siguin més vulnerables davant la pandèmia de la COVID-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics