Nova pujada de l’atur a Palafolls en les primeres dades dins la crisi del coronavirus

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons les dades de l’Observatori de Treball de la Generalitat, Palafolls ha registrat un nou increment de les xifres de la desocupació aquest mes de març. Es tracta de la primera actualització des que va començar el confinament arran del coronavirus.

A Palafolls hi ha ara un total de 629 habitants a l’atur, després que la xifra hagi pujat en 17 persones aquest darrer mes. Ho fa després que ara fa un mes la xifra reculés tímidament, però reemprèn la tendència creixent dels últims mesos i situant la xifra per sobre del registre més alt dels últims dos anys.

L’increment de la desocupació també ha estat la tònica general. L’augment s’ha deixat notar també a Tordera, amb 67 persones més a l’atur -1.251 en total- o Malgrat, amb una pujada de 58 persones en situació de desocupació –amb un total similar, 1.240. A Pineda, l’ascens ha estat de 120 persones, amb un total de desocupats que se situa ara a les 2.354 persones. A Blanes, el mes de març ha deixat una xifra que supera el llindar dels 3 Mil habitants en recerca de feina –ara són 160 persones més a l’atur al municipi-, mentre que a Santa Susanna la pujada ha estat de 3 persones, registrant un total de 199 habitants a l’atur.

En el global de la comarca del Maresme, l’atur ha pujat en més de 1.000 persones aquest últim mes, situant la xifra total als 26.215 maresmencs i maresmenques sense feina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics