Els metges demanen que no s’abaixi la guàrdia amb el confinament

Hospital Comarcal de la Selva - ACN
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Hospital Comarcal de la Selva – ACN

Aquests últims dies s’ha detectat una davallada del nombre de persones ingressades per coronavirus als hospitals de Calella i de Blanes. També han augmentat el nombre d’altes hospitalàries, comptat que una 12a de pacients han quedat aïllats en un hotel de Calella després del seu pas per l’hospital.

Tot i aquesta davallada, els professionals sanitaris demanen que no s’abaixi la guàrdia i que aquesta disminució d’ingressats no serveixi d’excusa per rebaixar el confinament.

Ho explica el director d’especialitats quirúrgiques de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el doctor Josep Maria Prats.

Prats assegura que la situació als hospitals de la zona és bona i que el pla de contingència previst per la Corporació ha funcionat i que s’ha pogut atendre a tots els pacients que han necessitat hospitalització als centres de referència de la nostra zona. Els ingressats més greus han estat derivats a d’altres centres hospitalaris més grans i que disposen de UCI, com el Trueta o Can Ruti.

Actualment hi ha 65 persones ingressades als hospitals de Calella i Blanes, són 5 persones més que el dia anterior. El que també ha baixat considerablement és el nombre de sanitaris afectats. Si dijous hi havia 83 professionals contagiats, la xifra ha baixat als 60 sanitaris segons l’últim informe facilitat per la pròpia Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics