Un nou node de tecnologia 4G pot interferir a la recepció de la TDT a Palafolls

Algunes llars de PLF tenen problemes entre la xarxa 4G i la TDT - (adslzone.net)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Poc a poc, els dispositius mòbils amb tecnologia 4G es van adaptant a una nova banda de freqüències, de 800 MHz, que ha de permetre gaudir d’una millor connectivitat a Internet.

Els avantatges i millores que comporta el canvi a aquesta freqüència, com poden ser una major velocitat a Internet o millorar els serveis de streaming, contrasten amb un problema de compatibilitat amb la TDT que sorgeix arran d’aquest canvi. La freqüència de 800 Mhz és la que s’utilitzava anteriorment pel servei de televisió digital terrestre, i és per això que amb l’entrada en funcionament de les noves línies de 4G la televisió d’alguns habitants pot rebre interferències, bé sigui en un edifici o bé en un habitatge individual.

Si és el cas, cal contactar amb una companyia perquè faci una revisió gratuïta del servei i poder solucionar la incidència. A Palafolls, igualment com a la resta de territori, cal contactar amb l’empresa Llega800, trucant a telèfon 900 833 999 o bé entrant al web www.llega800.es, des d’on podran sol·licitar l’actuació al seu domicili perquè se’ls restableixi amb normalitat el seu servei de TDT.

A la vegada, la companyia ha anunciat que es posarà en contacte de forma individualitzada i mitjançant el correu postal amb els habitatges que potencialment puguin veure’s més afectats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics