Busquen els autors de dos robatoris en farmàcies de Blanes i Malgrat amb un cotxe també robat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra estan investigant les accions d’una banda de lladres que, la nit de dilluns, va aconseguir endur-se el botí de dues farmàcies després d’haver sostret un vehicle d’un concessionari de Girona.

Segons ha informat l’ACN, el primer dels robatoris es va produir a quarts de 10 de la nit en un negoci de cotxes de la capital gironina, on els individus van trencar-ne els vidres i van endur-se’n un dels vehicles, que utilitzarien pels dos següents actes.

La banda va desplaçar-se a Blanes, on pels volts de les 10 de la nit van encastar el vehicle contra una farmàcia del carrer de l’Alhambra, a Mas Borinot. Segons es pot observar en imatges enregistrades per alguns testimonis, en aquest intent de robatori hi van participar almenys 3 persones, que van encastar el cotxe –un Audi 4 de color blanc- i van accedir a l’interior del negoci per robar-hi, tot i que algunes fonts indiquen que no haurien aconseguit endur-se’n cap botí. Un cop fora, els individus van fugir amb el vehicle en direcció a Lloret.

El segon robatori, segons han indicat també fonts policials, va produir-se una estona més tard a Malgrat de Mar, on la banda va aconseguir robar d’una altra farmàcia el caixer de pagament automàtic, valorat en uns 12.000 euros, i que contenia efectiu a l’interior.

Segons apunten alguns mitjans, després de robar a les dues farmàcies els lladres van abandonar el vehicle al camí Ral de Sils, i va aparèixer en flames sota un pont de l’AP-7, prop de la mateixa localitat, a quarts de quatre de la matinada.

Ara, l’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra de Girona està a càrrec de la investigació, sobretot a partir de les càmeres de videovigilància del concessionari d’on la banda va robar el vehicle utilitzat en els robatoris.

 

Radio Palafolls / ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics