La Policia Local de Blanes denuncia 137 persones en només quatre dies

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que encara no ha arribat el pont de Setmana Santa, el cos local de seguretat blanenc continua registrant un nombre important de denúncies a persones que se salten el confinament i que surten de casa de forma injustificada.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, durant aquests dies la Policia Local continua realitzant controls a diferents punts del municipi tant a carrers com a accessos per carretera, amb l’objectiu de fer complir l’ordre de confinament i sancionar aquelles persones que, tant a peu com amb vehicle, incompleixen les mesures de l’estat d’alarma.

Segons dades del consistori blanenc, només en els últims quatre dies s’han identificat 583 vehicles i s’han interposat un total de 137 denúncies a persones que no respectaven la normativa.

Ara, amb l’arribada de les vacances de Setmana Santa, la policia intensifica els controls amb l’objectiu d’evitar que les persones que tinguin segones residències al municipi vulguin accedir-hi, incomplint l’estat d’alarma.

L’Ajuntament de Blanes ha recordat que, entre els casos denunciats fins ara, la Policia Local també ha hagut de tornar a aixecar més d’una acta a persones reincidents, a les quals ja s’havia sancionat anteriorment per haver estat circulant per la via pública sense causa justificada i sense el corresponent permís. Les multes per saltar-se el Reial Decret que estableix l’estat d’alarma poden anar des dels 100 euros fins als 30.000 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics