URGENT

Les mones de Pasqua continuaran a taula, malgrat el coronavirus

Compartiu aquesta història

La tradició de les mones que regalen als padrins i padrines intenta no quedar-se al marge aquests dies de Setmana Santa, tot i que la crisi del coronavirus impedeixi en molts casos el fet de passar les dates festives en família.

Les famílies podran continuar comprant aquestes mones a les pastisseries, algunes de les quals ja han posat en marxa servei d’entrega a domicili. Altres establiments, però, prefereixen continuar obrint les portes als clients que vulguin anar-hi a comprar la mona, elaborada amb totes les mesures de seguretat i higiene que requereix la situació actual, i no veuen amb bons ulls l’entrega a domicili.

És el cas de la Pastisseria Vives de Malgrat, tal i com ho ha explicat el seu responsable, Àlex Turró, en declaracions a aquesta emissora.

Des de la pastisseria malgratenca expliquen que la realitat del coronavirus ha acabat afectant a les vendes d’aquests dies de Setmana Santa que, juntament amb Nadal, són les dates amb més activitat pel negoci.

En aquest sentit, Turró explica que treballen amb matèria fresca i que cal gestionar cada dia, i assegura que afronten amb incertesa els dies que venen, ja que la situació és canviant.

D’altra banda, a Palafolls enguany la pastisseria del municipi té aturada la seva activitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics