L’Ajuntament posa en marxa un servei d’orientació familiar durant el confinament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El confinament es viu des de realitats molt diverses i s’afronta de maneres diferents, en funció de si es viu sol, amb parella, amb la família, amb fills o sense, entre altres factors.

Precisament aquests dies, l’Ajuntament de Palafolls ha posat en marxa el Servei d’Orientació Familiar encarat a afrontar el confinament amb eines i recursos per a la gestió positiva dels conflictes i les emocions.

En aquest sentit, el servei té per objectiu escoltar de forma activa les famílies amb infants i adolescents i que tinguin dubtes al voltant del suport educatiu que s’ha de fer o també entorn als hàbits, el lleure, la utilització de les pantalles, els processos de dol, l’autoregulació i les eines per gestionar les emocions, entre altres.

Ho explica la psicopedagoga Maria Helena Tolosa, responsable del servei.

La iniciativa s’ha posat en marxa de dilluns a divendres, excepte festius, de 10 del matí a 12 del migdia i de 3 a 5 d ela tarda. Per demanar orientació cal enviar un WhatsApp al telèfon 671 631 415 o bé un correu electrònic a mhelenatolosa@gmail.com amb el nom i cognom i sol·licitant dia i hora de trucada, que pot ser el mateix dia.

La iniciativa, impulsada des de l’Ajuntament de Palafolls sota el marc del projecte Educació 360 – Educació a Temps Complet, compta amb el suport dels centres educatius de Palafolls i la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics