La Policia es bolca amb els més petits

Foto: Policia Local de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Policia Local de Palafolls

Els infants, igualment com els adults, ja fa pràcticament 4 setmanes que no poden sortir de casa, i això fa que en molts casos comencin a sentir el pes del tancament.

Per tal de fer més portable el confinament a casa, la Policia Local ha iniciat diferents accions de suport als infants del nostre poble. Des de fa dies, quan el servei policial ho permet, les patrulles del cos local de seguretat es passegen carrer per carrer, amb cançons i animació infantil, amb la voluntat que els més petits surtin al balcó i els acompanyin.

La mesura ha estat molt ben acceptada pels infants i els pares, que veuen com s’altera la rutina del confinament amb la visita dels agents amb balls i cançons.

Des del cos local també s’ha iniciat la proposta de celebrar els aniversaris dels infants confinats. Així, una patrulla visita el carrer d’aquells que fan anys per felicitar-los el dia amb una cançó des del cotxe.

Miguel Ángel Marín, cap de la Policia Local de Palafolls, ha explicat a RP que la idea va sorgir dels propis agents del cos, i en un principi no va ser massa ben rebuda per la prefectura, ja que es considerava que podria suposar un compromís en una feina massa difícil. Davant d’això, i per poder-ho tirar endavant, els membres del cos van decidir que ho farien voluntàriament, fora d’hores de feina.

El cap de la policia palafollenca assegura que els agents del cos estan molt satisfets de poder realitzar aquesta tasca, i assegura que és una acció molt positiva pels petits que han de passar el seu aniversari en confinament.

A banda d’aquestes accions, des de la comissaria també s’ha demanat als infants que facin dibuixos vistosos amb els quals es vol empaperar la caserna. Són els propis agents els qui recullen els dibuixos a cada llar i, de fet, també proposen models de dibuixos per pintar a través del seu Facebook.

Pels més grans, la Policia també fa voltes amb la cançó “Resistiré” del Duo Dinámico per donar ànims als ciutadans palafollencs que també noten les quatre setmanes de confinament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics