El banc dels aliments de Palafolls i Malgrat duplica el nombre de famílies ateses en una setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Habitualment el banc dels aliments ofereix un lot setmanal de productes de primera necessitat a una 40a de famílies de Malgrat i Palafolls. Aquesta xifra, però, s’ha duplicat aquesta última setmana coincidint amb el canvi de mes.

El banc dels aliments de Malgrat està gestionat per Caritas Interparroquial i l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafolls  i atén a famílies sense recursos d’aquestes localitats.

El responsable del servei, mossèn Salvador Gras, ha explicat a RP que el nombre de lots oferts aquesta setmana s’ha duplicat i, fins i tot, s’ha hagut d’espaiar les recollides amb hores concertades per evitar concentracions a l’establiment del banc dels aliments.

El banc dels aliments ofereix lots amb productes bàsics per garantir l’alimentació i productes sanitaris a les persones amb vulnerabilitat. La paralització de l’activitat econòmica ha fet augmentar el nombre de persones sense recursos que han necessitat del servei de Caritas.

Tal i com explica el mossèn de les parròquies de Palafolls i Malgrat, els usuaris del banc dels aliments són derivats des dels serveis socials dels dos ajuntaments, que són els qui centralitzen les demandes.

Segons informacions facilitades per l’Ajuntament de Malgrat, la xifra de lots lliurats aquesta setmana està entorn als 90, dels quals una 20 per a famílies de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics