URGENT

Demà es farà telemàticament el primer ple ordinari de l’Ajuntament de Palafolls

Compartiu aquesta història

Demà serà el tercer dijous d’abril i, com és habitual, hi ha sessió ordinària de l’Ajuntament de Palafolls a les 7 de la tarda. El que és novetat és que serà el primer ordinari que es farà telemàticament amb els regidors cadascú a casa seva i connectats a través d’internet.

El ple de demà inclou 7 punts a l’ordre del dia, la majoria de matèries econòmiques. Es donarà compte de diferents accions del servei d’intervenció de l’Ajuntament, com ara una nova modificació pressupostària.

També es numerarà els carrers del polígon industrial nord.

El ple, com qualsevol sessió ordinària, acabarà amb el punt de precs i preguntes primer dels regidors i, seguidament dels ciutadans.

Al tractar-se d’un plenari telemàtic, per la impossibilitat d’assistir a la sala de plens, els qui vulguin fer preguntes al govern ho hauran de fer, també, de forma telemàtica.

En aquest sentit, per poder preguntar en el ple cal fer la qüestió a través d’una instància al registre telemàtic del consistori abans d’aquest dimecres a les 7 de la tarda.

Fa uns dies ja es va fer un ple telemàtic que va servir per aprovar el funcionament d’aquest tipus de plenaris, que a partir d’ara seran, i mentre durin les mesures restrictives del coronavirus, a distància.

El ple el podreu seguir en directe per Ràdio Palafolls; a través del 107.7FM, la nostra pàgina web i a través del YouTube.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics