URGENT

Palafolls s’adhereix a un programa per promoure l’activitat física entre la ciutadania

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls, a través de la regidoria d’Esports, ha anunciat l’adhesió del municipi al programa Ens Movem, una iniciativa que ofereix recursos i activitats per apropar la pràctica esportiva i els hàbits saludables a la població durant l’actual confinament, en un moment en què cal mantenir una mínima activitat física encara que no es pugui sortir de casa.

Segons ha informat el consistori, aquesta plataforma ofereix activitats en directe de forma diària, així com una graella en què s’hi inclouen prop d’un centenar de noves activitats cada setmana. Es tracta d’una pàgina web en què es poden visualitzar vídeos amb exercicis adreçats a tots els públics, així com altres recursos sobre l’activitat física o consells saludables.

L’Ajuntament informa que, per poder gaudir de les iniciatives proposades per la plataforma, només cal entrar al web de Ens Movem, ja que els continguts són oberts a tothom.

La plataforma és una iniciativa del grup d’empreses Sintagmia, dedicat a la gestió d’instal·lacions esportives i a l’organització d’activitats físiques, esportives i de lleure.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics