URGENT

Es comencen a repartir un miler de barrets sanitaris perquè els decorin els infants

Compartiu aquesta història

Des d’aquest migdia de divendres, el consistori ha començat a repartir un total de 1.000 barrets perquè els puguin decorar els infants i joves de Palafolls que ho desitgin. Es tracta de barrets sanitaris adreçats als professionals de la salut, confeccionats per l’equip de persones cosidores voluntàries que treballen des de Palafolls, i el tèxtil dels quals ha estat cedit per empreses i particulars de la nostra zona.

L’Ajuntament de Palafolls ha informat que, a partir d’aquest migdia, qui vulgui s’hi pot dirigir per recollir els packs de 6 retoladors de colors per a tèxtils i els barrets. El consistori verificarà amb una llista els joves que tenen entre 6 i 13 anys, encarregats de decorar els barrets. Paral·lelament, l’Ajuntament farà arribar els barrets i els paquets de colors a aquelles famílies que ho hagin demanat prèviament, tal i com ja va informar ara fa una setmana.

Joan Vila, un dels voluntaris encarregats de la preparació del teixit per confeccionar aquests barrets i també les mascaretes, ha explicat a aquesta emissora que ja s’ha abastit tot el municipi de mascaretes, i que fins avui han tallat un total de 2 Mil barrets. Ara, explica, estan a l’espera perquè arribi teixit amb estampats divertits per poder iniciar la confecció de les mascaretes infantils.

Vila, que ha participat de forma voluntària des de la seu negoci del sector tèxtil, ha volgut posar en valor la tasca de les persones que han estat i estan col·laborant en el dia a dia en la lluita contra el coronavirus. En aquest sentit, afirma que ha estat una experiència emotiva.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Palafolls ha volgut agrair la col·laboració de l’empresa Giotto, que és qui ha cedit gratuïtament els retoladors tèxtils, així com la de la resta d’empreses i particulars que han facilitat el teixit o les cintes, l’equip de voluntaris i els nens i nenes que, a partir d’avui, podran també posar el seu granet de sorra amb la decoració dels gorros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics