URGENT

L’Ajuntament finalitza el repartiment de mascaretes a Palafolls

Compartiu aquesta història

Després d’iniciar les tasques de repartiment de mascaretes el dimecres de la setmana passada, el consistori palafollenc dona per finalitzada la campanya, després d’haver fet arribar les proteccions a les diferents zones del nostre municipi.

Durant el ple d’ahir dijous, la 1a tinent d’Alcalde Susanna Pla va exposar les xifres del recompte del total de mascaretes que, fins avui, s’han confeccionat a Palafolls per part de les persones que, voluntàriament, les han estat cosint. En total, es tracta de 15 Mil mascaretes, algunes de les quals no només s’han repartit entre la ciutadania sinó també entre els comerços i empreses que ho han requerit.

Paral·lelament, des de Palafolls s’ha continuat aquests dies  fent arribar material de protecció als centres hospitalaris d’arreu del territori. En les últimes hores, la Policia Local de Palafolls ha fet entrega d’un total de 100 mascaretes al personal sanitari de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

La Policia Local lliurant les mascaretes a l’hospital de Sant Pau.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics