URGENT

Bermán denuncia un llaç groc floral davant de casa seva per Sant Jordi

Compartiu aquesta història

Dijous, diada de Sant Jordi, l’Ajuntament va instal·lar diferents motius florals en diferents espais del nostre municipi, en una acció que pretenia donar color a la jornada i alhora ajudar a les empreses de flors ornamentals del nostre poble.

Un d’aquests muntatges florals es va fer a la rotonda d’accés a Ciutat Jardí, just davant la casa de l’exregidor del PP de Palafolls, Óscar Bermán, que ha denunciat a les xarxes que el muntatge triat per aquest emplaçament va ser un llaç groc.

Bermán creu intencionada aquesta instal·lació i, a més, denuncia que els operaris que la van fer no van prendre les mesures de seguretat contra el covid19, com l’ús de mascaretes o la distància mínima.

Imatge del llaç/caramel dijous passat. Óscar Bermán.

També ha posat en entredit la iniciativa de decorar els espais públics, ja que, d’una banda, considera que l’ús de diners públics per posar “llaços grocs” pot ser prevaricació i, d’altra banda, creu que el govern local, al que qualifica de “lazi”, va “incitar” a la població a sortir de casa per anar a buscar les flors en ple confinament.

Una incitació a la que l’exregidor palafollenc també assegura que va compartir aquesta emissora.

Va ser el mateix Bermán qui va sortir de casa seva per fer les fotografies del muntatge floral i penjar-les a les seves xarxes a mode de denúncia.

Per la seva banda, l’Ajuntament es defensa i assegura que el muntatge floral no era un llaç groc, sinó que Bermán no va esperar a que els operaris de parcs i jardins acabessin la feina. Asseguren que estaven s’estava dibuixant un caramel amb flors grogues a la rotonda de Ciutat Jardí, però que, abans de finalitzar-lo, l’exregidor conservador va sortir de casa a criticar-lo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics