Marxar de colònies sense sortir de casa, l’última iniciativa de Les Ferreries

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui dimarts, els alumnes de 4t de primària de l’escola Les Ferreries havien de marxar de colònies al Vilar Rural de Sant Hilari Sacalm, una activitat marcada al calendari escolar d’aquest curs pels alumnes i que ha hagut de ser anul·lada per les circumstàncies que imposa la Covid-19.

Tot i que la situació impedeix que es faci realitat aquesta sortida, molt esperada pels alumnes, el professorat del centre ha tirat endavant la iniciativa de les “Conficolònies”, una proposta que vol apropar l’experiència de marxar de casa però quedant-se al domicili.

D’entrada, aquesta setmana els alumnes de 4t només han rebut tasques de l’escola ahir dilluns, i a partir d’avui i durant els dies de colònies rebran cada dia un vídeo desitjant-los bon dia i explicant-los l’activitat que faran durant la jornada, com si fossin de colònies. Avui, per exemple, se’ls ha demanat que construeixin una cabanya.

Anna Miranda és cap d’estudis de l’escola Les Ferreries.

Des del centre educatiu asseguren que els alumnes han rebut molt bé la iniciativa, que d‘alguna manera serveix per poder oferir una proposta lúdica als infants davant la impossibilitat de dur a terme una activitat molt esperada durant el curs escolar, com són les colònies.

Miranda ha explicat que s’han pensat activitats que puguin dur-se a terme amb facilitat dins de casa i que puguin relacionar-se amb el que han treballat també a classe. De la mateixa manera, tampoc s’han oblidat de la minidisco obligada de cada nit.

L’equip docent ha treballat de valent per poder oferir totes aquestes activitats per poder suplir la mancança d’unes colònies per culpa del coronavirus.

Des del centre ja han avançat la possibilitat que la proposta es posi en marxa també en altres cursos de l’escola que, properament, també havien de marxar de colònies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics