David Gascons deixa de ser entrenador de l’Amateur del CD Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Així ho va comunicar el club aquest dijous a través d’un missatge a les seves xarxes socials, en què s’informa que la Junta Directiva li ho ha comunicat aquesta setmana.

Gascons, en declaracions als micròfons del programa Minut a Minut, ha explicat que dilluns va conèixer la decisió del club, a través d’una trucada del president que li comunicava la decisió de comptar amb una altra persona per liderar l’equip de cara a la temporada vinent. A la vegada, el fins ara entrenador de l’equip palafollenc ha volgut agrair la confiança que li ha dipositat el club durant aquest temps.

Gascons va entrar com a entrenador al club el 2017, portant l’equip del Juvenil B i també l’A durant aquella primera temporada, renovant pel Palafolls B de cara a la següent. Posteriorment se li va oferir dirigir el primer equip, que aleshores militava a Tercera Catalana, oferta que va rebutjar, i va acabar agafant les regnes de l’Amateur aquesta present temporada a Quarta Catalana.

El tècnic, que s’ha mostrat agraït per l’experiència en les diferents etapes dins del club palafollenc, ha explicat que la junta directiva li ha ofert dirigir altres categories, però explica que ara prefereix encarar el futur cap a una altra banda. De moment, però, assegura que no té cap oferta sobre la taula.

En el moment d’aturar la lliga per culpa de la pandèmia del coronavirus, l’Amateur del CD Palafolls de Gascons es trobava en 4a posició amb 37 punts, a només 4 del 3r classificat, i amb un registre d’11 victòries, 4 empats i 4 derrotes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics