URGENT

L’Ajuntament establirà, durant la setmana que ve, punts de repartiment de mascaretes

Compartiu aquesta història

El grup de persones cosidores voluntàries de Palafolls continua confeccionant mascaretes, i ara el consistori palafollenc vol establir punts arreu del municipi per tal de poder-les repartir.

La intenció del consistori és establir punts de recollida als diferents barris i urbanitzacions de Palafolls, en horari de matí i tarda, per d’aquesta manera donar una opció adaptada a les necessitats que tinguin els veïns i veïnes. Els punts estaran gestionats per voluntaris de l’Ajuntament i personal de Protecció Civil.

Susanna Pla és 1a tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Palafolls.

Segons la planificació feta pel consistori, hi haurà repartiment els propers dies 5 i 7 de maig –dimarts i dijous de la setmana que ve-, en horari de 10 a 12 del matí i de 4 a 6 de la tarda. D’una banda, el matí de dimarts s’instal·laran punts de repartiment al centre, a Sant Genís i a Ciutat Jardí. El mateix dia, a la tarda, els punts s’instal·laran al barri de Sant Lluís, a Mas Carbó i a Mas Reixach.

El següent dia, el dijous 7, durant el matí s’instal·laran punts a Sant Lluís, Mas Carbó i Mas Reixach, i a la tarda es farà al centre, a Sant Genís i a Ciutat Jardí.

Paral·lelament, Pla ha anunciat que l’Ajuntament ja té enllestides les mascaretes amb estampats infantils pels més petits del municipi. La tinent d’alcalde explica que es tracta de mascaretes a les quals s’ha aplicat un tractament hidròfug i antibacterià, per la qual cosa no serà necessari l’ús de filtres.

El consistori ha anunciat que a partir de la setmana que ve s’informarà sobre com es durà a terme el repartiment. Des de l’Ajuntament de Palafolls s’ha volgut també agrair la feina del centenar de persones cosidores voluntàries del nostre municipi que han estat i estan treballant en la confecció de tot el material.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics