Detenen un home a Blanes per un intent d’agressió amb una catana

Lloc on van succeir els fets - Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Lloc on van succeir els fets – Foto: Ajuntament de Blanes

La Policia Local de Blanes va detenir aquest passat divendres un home que intentava agredir-ne un altre amb una catana i una barra de ferro.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, els fets van tenir lloc al barri de la Plantera, on un pare i un fill jugaven amb un frisbee. L’objecte va caure a l’interior d’un tancat on hi viu el detingut, el qual va sortir amb actitud agressiva, encarant-se al pare amb una barra de ferro i una catana a les mans. L’home va agredir-lo amb la barra, intentant colpejar-lo al cap i al coll i ferint-lo lleument a l’avant-braç.

Amb la Policia Local de Blanes ja alertada de la situació pels veïns, el primer en arribar al llocs dels fets va ser un agent de la Grua Municipal de la mateixa policia, que va aconseguir reduir i detenir tot sol a l’agressor. En total, van acabar actuant en els fets 8 agents de la Policia Local.

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, així com el cap del cos de seguretat, Joan Garcia, han anunciat que l’agent rebrà una felicitació honorífica per la seva actuació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics