Palafolls pacificarà alguns carrers al cap de setmana per evitar concentracions

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha decidit tancar alguns carrers del nostre municipi durant el cap de setmana per facilitar espais als ciutadans a l’hora de realitzar les seves sortides. Des que s’ha obert la porta a fer sortides controlades, són moltes les persones que aprofiten la seva franja per poder sortir de casa després de setmanes de confinament. Això fa que en determinades zones hi hagi molta concentració de persones en espais més o menys reduïts.

Per evitar aquestes concentracions, el consistori habilitarà espais lliures de vehicles per, a mode de rambles, facilitar i fer més fluïdes les sortides del cap de setmana.

Al centre de Palafolls es preveu pacificar la zona central del municipi (el carrer Major i la intersecció amb Costa Brava i Francesc Macià). També es tallarà l’accés de vehicles al carrer Ferrer i Guàrdia, entre les dues escoles del poble. A Santa Maria es tallarà el camí del Roig, la via de la biblioteca.

A Sant Lluís s’ha decidit tallar el tram de circulació del carrer Folch i Torres al seu pas per la Fassola, el que es va reformar fa un any aproximadament.

El tancament de circulació es farà de 9 del matí a 21h tant dissabte com diumenge i s’entén com a una prova que, depenent de com es rebi la iniciativa, es pot ampliar en propers caps de setmana.

Tot i que es tanquin aquestes vies per a ús exclusiu de vianants, cal respectar les franges horàries establertes segons la franja d’edat ja que la Policia estarà pendent del seu escrupolós compliment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics