Una nova cançó uneix des del confinament més de 50 músics de la Banda de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Banda de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls ha tornat a posar en valor la qualitat artística del municipi des del confinament. Aquest cop, més d’una cinquantena de músics de la banda s’han unit des dels seus respectius domicilis per interpretar, conjuntament, una versió simfònica de la cançó “My Heart Will Go On”, coneguda per ser la banda sonora de la pel·lícula Titanic.

És la segona vegada durant el confinament pel coronavirus que l’EMMiD decideix unir esforços per publicar una peça conjunta a través d’Internet, després que interpretessin la cançó “Escriurem” de Miki Núñez. David Martínez, director de la banda palafollenca, ha explicat aquest matí a RP com va sorgir la idea i com s’ha dut a terme el procés de gravació de cadascun dels músics per acabar obtenint el resultat final.

Segons explica Martínez, un dels avantatges de fer la gravació cadascú des de casa seva és que la col·laboració s’ha pogut estendre a participants de totes les edats.

El director de la banda destaca també algunes anècdotes que ha deixat la gravació de la cançó, com per exemple que la part de la percussió ha hagut d’idear-se amb instruments totalment casolans, ja que els originals són a l’escola, però amb un resultat final sorprenent.

La cançó ja es pot veure a través de les xarxes socials de l’EMMiD i de l’Ajuntament de Palafolls des d’ahir a la tarda.

Durant l’entrevista a aquesta emissora, David Martínez ha aprofitat per fer esment de la situació actual pel que fa a les actuacions de cara a aquest estiu de les formacions palafollenques. En l’àmbit musical, Martínez assegura que afronten el panorama amb incertesa, ja que no només depèn de les mesures de seguretat que s’hagin d’establir sinó també, per exemple, de la voluntat dels ajuntaments a l’hora d’organitzar els concerts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics